12 augusti kommer filmmagin till Lund med två unika förhandsvisningar!

[This event is in Swedish]

När kvällarna blivit mörka och augustimånen letar sig ner genom trädens ännu täta lövverk är det dags. Livet kommer, liksom skogen, att förändras. En ond saga om mörka skogar, en man i stråhatt och en kaninfamilj som slås i spillror. Koko-di koko-da hade världspremiär på Sundance och har svensk biopremiär 23 augusti. Men dessförinnan återvänder alltså Koko-di koko-da till skogen, på resa genom Sverige.

Johannes Nyholm förra långfilm, Jätten, vann tre guldbaggar, varav både den för Bästa film och Bäst manus. Nu är han tillbaka med årets mest gastkramande bioupplevelse: Koko-di koko-da.

Första exklusiva förhandsvisning, med regissörs- och skådespelarbesök, är på Kino kl.18:00 i salong 1. Efter visningen är det Q&A med Johannes Nyholm och Leif Edlund (skådespelare ur filmen). Biljetter köps via Kinos hemsida.
Men filmmagin sluta inte här! En kompakt filmmagi som du garanterat aldrig har upplevt förr, med den unika och intima förhandsvisning i Koko-di Koko-da-bussen kl. 21:00 utanför Lunds Stadsteater. Även här medverkar Johannes och Leif efter visningen. Det bjuds även på tilltugg och öl. Biljetter köps via Smorgasbords hemsida (biljettlänk kommer inom kort).
OBS! Endast 35 platser i bussen.

Samarbejde mellan Smorgasbord Picture House, Kino Lund och Fantastic Film Festival