Mélièsjury

 

CHARLOTTE WIBERG
Charlotte Wiberg är filmvetare och fri skribent och bland annat ständig medarbetare i filmtidskriften FLM. För närvarande arbetar hon på en bok om skräckfilm.

 

 

 

 

 


TOMMY GUSTAFSSON

Tommy Gustafsson är professor i filmvetenskap vid Linnéuniversitetet och är bland annat författare till Moralpanik och lågkultur: genus- och mediehistoriska analyser 1900-2012 (tillsammans med Klara Arnberg) och redaktör för antologin Nordic Genre Film: SmallNation Film Cultures in the Global Marketplace (tillsammans med Pietari Kääpä). För tillfället håller han på med en studie om nordisk exploitationfilm från 1970-talet fram till idag.

 

 

 


JOHAN SIMONSSON
Johan Simonsson är filmkonsulent på FilmCentrum Syd i Malmö, där han också ansvarar för talangutveckling, kurser/workshops samt visnings- och andra filmarrangemang. Han är även verksam som filmare, främst som regissör av egna dokumentärfilmer.

 

Kommentarer
1 kommentar till “Mélièsjury”
Trackbacks
Se vad andra har sagt...
  1. [...] 2016Méliès d’Argent – Nominerade filmerMéliès d’Or – Nominerade filmerMélièsjuryProgramOm FFFAdressKontakta ossKontaktpersonerVad då ”fantastisk film”?Vilka är [...]Lämna en kommentar