V/H/S Viral

V/H/S-serien visar oss in i en smutsig värld av voyeurer som samlar på snuff, sexband och bisarra ockulta händelser som fastnat på film. Det var antagligen bara en tidsfråga innan det materialet hittade ut på internet. Inte exakt den typ av kändisskap som de tonåringar som försökte filma en våldsam biljakt genom Los Angeles hade tänkt sig.

Mockumentarystilen i found footage-filmer lånar sig väl till en punk-estetik och producenten Brad Miska vet hur man förvaltar undergroundstilen. Vi får en antologi full med lovande regissörer: Marcel Sarmiento (“D is for Dogfight” från ABCs of Death), Nacho Vigalondo (Timecrimes), Gregg Bishop (The Birds of Anger), Justin Benson och Aaron Moorhead (Resolution) och Todd Lincoln (The Apparition).

Krypande spänning följt av chockerande spektakel är V/H/S-seriens varumärke och Viral, som är den tredje installationen, är inget undantag. En vansinnig illusionist, en mexikansk dödskult, en portal till en annan dimension, en seriemördare och en konspiration är vad som bjuds den här gången tillsammans med en rejäl dos av skrik, gore och radiobrus.

Lämna en kommentar