Scott Pilgrim vs. the World (extravisning)

Scott Pilgrim lever ett schysst liv, han är i tidig tjugoårs-ålder, med i grymt band(enligt dem själva) och han dejtar en söt high school-tjej. Föga vet han, att hans liv snart ska vändas upp och ner av ett yrväder vid namn Ramona.

Scott faller handlöst för henne, och de börjar dejta, men det finns ett litet problem…. För att kunna  leva lyckligt i alla sina dagar måste Scott först slåss mot, och besegra Ramonas sju ondskefulla ex!!

Scott Pilgrim vs The World är baserad på Brian Lee O’Malleys serier och den är regisserad av Edgar Wright som tidigare gett oss Shaun of The Dead, Hot Fuzz samt den lysande tv-serien Spaced. Wright lyckas fånga seriens blandning av humor, kärlek och tv-spels action på ett fullkomligt magnifikt sätt, filmen håller ett furiöst tempo, och är smockfylld med scener som får dig att sitta med ett jättestort fånigt leende. Kort sagt; det här är ren och skär filmmagi från första till sista rutan och den mest underhållande energidrycks-överdos du kommer ha på bio i år!

I rollerna ser vid bland annat allas vår favorittönt Michael Cera(Superbad) som Scott,  Mary Elizabeth Winstead(Grindhouse) som Ramona och bland Ramonas ex ser vi t ex Brandon Routh, Chris Evans samt Jason Schwartzman.

Johan Barrander

Lämna en kommentar