Robogeisha

Om du någonsin har velat se ett japanskt tempel transformeras till en gigantisk robot som går loss Godzilla-style på en stad så är det här filmen för dig!

I Noboru Iguchis(Machine Girl) Robogeisha får vi följa två rivaliserande systrar, den äldre jobbar som geisha medans den andra städar och hjälper sin syster. Men när en affärsman upptäcker den yngre systerns atletiska egenskaper, vill han göra även henne till geisha. Men inte till vilken geisha som helst utan en Robogeisha! Båda systrarna görs om till mordmaskiner som kan skjuta knivar från armhålorna och napalm från håret och tanken är att de ska hjälpa honom med en ond och storhetsvansinnig plan som han planerat tillsammans med de livsfarliga Tengu-tvillingarna. Men där den äldre systern omfamnar sin onda sida, så vill den yngre systern använda sina nya förmågar för den goda sidan. Något som leder fram till den oundvikliga konfrontationen.

Iguchi ger oss återigen en film som fullkomligt svämmar över utav skruvad humor, knasiga latexskapelser och massor av fantastiska actionsekvenser!

Johan Barrander

Lämna en kommentar