Mutant Girls Squad

Om man liksom jag älskar både Marvel-serier samt  japanska galenskaper som The Machine Girl och Vampire Girl vs Frankenstein Girl, så har man säkert undrat vad som skulle hända om just dessa galna filmmakare fick göra sin version av The X-Men!? Nu behöver vi inte undra längre.

I Mutant Girls Squad träffar vi Rin, en helt normal japansk tonåring. Men på hennes 16-års dag förändras hela hennes liv då hennes mutant-gen kickar igång! Hennes arm förvandlas till en rakbladsvass klo och snart är måste hon fly undan den mutanthatande regeringens styrkor!

Hon kommer snart i kontakt med ett gäng andra mutanttjejer som kallar sig HILKO, en grupp som under ledning av sin galna ledare Kisaragi kämpar mot den förtryckande regeringen. Alla har de olika krafter; en kan förändra sina armar till svärd, en kan få tentakler att växa fram från sina fingrar och den tredje…. hmm vi sparar nog den sista som en överraskning.

Tillsammans ska de utkräva mutanttjejernas hämnd!

Filmen är regisserad av de tre största namnen inom genren; Noboru Iguchi(Machine Girl), Yoshihiro Nishimura(Tokyo Gore Police) och Tak Sakaguchi(Versus) och är utan tvekan något av det galnaste FFF någonsin visat! Det här en fullkomligt sinnessjukt underhållande och lekfull film som utan tvekan är en av årets festivals stora höjdpunkter!

Johan Barrander

Lämna en kommentar