Kortfilmspaket 2

Följande filmer ingår i kortfilmspaket 2:

Abuela Grilo: Farmor Syrsas sång lockar regnet till åkrarna. En dag dröjer hon sig kvar för länge och blir bortjagad av lokalbefolkningen. Hon flyr istället till staden, men hamnar i händerna på onda affärsmän.

Choreomania: Ett virus bryter ut i Glasgow. De smittade får extremt dålig taktkänsla och fasansfulla danssteg. Hector och andra överlevande försöker fly de dansande zombiehorderna till stadens sista frizon.

Clean Carousel: En man jobber med att hålla sin karusell ren till barnen. Han får kämpa mot naturen och är hård när någon smutsar ner karusellen. Mycket hård och det slutar inte bra.

In The Woods: Ett par är ute och kör på natten. Kvinnan tror sig glömt sin väska. De stannar för att kolla och mannen går in i skogen för att kissa. Det tar ovanligt lång tid för honom att komma tillbaka.

Inflatable Grandma!: Tröttnar du ungarna under semestern? Tänk om du kunde ta med dig en farmor för att ta hand om dem. Ännu bättre, tänk om du kunde ta med dig din alldeles egna uppblåsbara farmor.

Saduj: His Confession: Under bikten berättar Saduj en synd så hemsk att prästen kastar ut honom ur kyrkan och deklarerar att han kommer hamna i helvetet. Saduj har dock en så stark böjelse han inte kan ignorera.

The Ottoman Empire: Vad händer med de saker som försvinner I soffan? Tibor är en man som vet detta. Under ett samtal med en psykolog berättar han för henne om världens soffors fruktansvärda verksamheter.

Papa Wrestling: Några bråkstakar gör livet surt för en pojke och snor hans lunchlåda. De vet inte att pojkens pappa är professionell brottare. Pappan åker till skolan för att utkräva sin hämnd på mobbarna

Perfect Planet: Om universum är oändligt finns det oändligt antal världar. Då måste det finnas en perfekt planet, bebodd av… insekter. Men allt kan inte vara helt perfekt ens på den perfekta planeten.

Strike: Peter Oldman, pensionär, utrustar sitt hem med ett övervakningssystem. Han gillar att röka cigarr och ta sig en konjak, men kommer i konflikt med systemet som snart tar saken egna händer.

The Lumberjack: Skogshuggaren och hans tre små runda medhjälpare tar hand om skogen. För varje träd de hugger ner planterar de ett nytt. Men medhjälparna får blodad tand och det hela slutar i förskräckelse.

They Came From Beyond The Sun: En solig stad skakas om när en beväpnad utomjording plötsligt landar och går bärsärk. Som om det inte vore nog landar även en gigantisk robot med samma onda agenda.

Mer information om filmerna hittar ni i katalogen.

Lämna en kommentar