Kortfilmspaket 1

Följande filmer ingår i Kortfilmspaket 1:

BZZZ : Tänk vad kul man kan ha med övervakningskameror. Kunna spionera på vad folk har för sig. Tänk om man dessutom kunde ge en svag elektrisk stöt till dem man ser på monitorn framför sig.

Elk Hair Caddis: Stackars grodan! Han ville bara fly sina yngel, öla och deppa vid floden istället. Han kunde inte veta att björngrannen tänkte flugfiska. Katastrofen är nära, och de verkar inte vara ensamma…

Hollow Bulging Gijs: Helia åker tillsammans med sina föräldrar på semester i skogen. Där möter hon den ständigt hungrige Gijs som hon försöker göra till sin vän. Vad hon inte vet är att Gijs döljer ett tragiskt förflutet.

HSMEIW: Jack jagas av vad som måste vara den mest obarmhärtige mördaren någonsin. Det är inte så att mördaren inte träffar Jack, tvärtom – möts många  gånger. “Problemet” ligger dock i vapnet.

Hunting Season: Ett kärlekspar kommer springande mot varandra i den vackra och fridfulla naturen. Plötsligt avbryts romantiken av ljudet från ett gevär.

Killing A Dead Man: En man som städar undan efter mördare får en överraskning en natt. Offret som är inte död. Han tvingas därmed avsluta jobbet själv, något som visar sig vara lättare sagt än gjort…

One Man and His Dog: En brottsling flyr polisen i en skåpbil, med sin hund och
passagerarsätet fullt med Jesusbilder. Ett UFO kraschlandar. En vänlig utomjording som vill sprida budskap om fred och frälsning.

Sunflower: En ung konstälskande man ritar av ett porträtt på museet MOMA. Plötsligt ber kvinnan i porträttet åt honom att stjäla henne. Han följer önskan och en charmig kärlekshistoria tar form.

The Guest: En efterlyst man gör inbrott hos en gammal dam för att undankomma polisen. Men det hela blir inte riktigt som han tänkt sig när polisen omringar huset.

The Happy Life: En serietecknare sitter isolerad och kämpar med att få teckningarna rätt. Han upptäcker plötsligt att bilder han ritat blir blanka. Vad är reellt i hans värld? Vi ser ju två familjer med tecknare…

Through the Night: Ett par ligger till sängs. Kvinnan sover så pass oroligt att hon väcker sin man. De pratar om drömmar hon haft tidigare. Senare på natten sover han oroligt. Allt står inte rätt till.

Vegeterrible: Vid ett besök på marknaden råkar en kvinna få med sig en helrutten aubergine som snabbt sätter igång med att förpesta tillvaron för de andra grönsakerna i kylskåpet.

Mer information om filmerna hittar ni i katalogen.

Lämna en kommentar