Hentai Kamen: The Abnormal Crisis

Allas vår trosförsedda favorit superhjälte är tillbaka i ett nytt äventyr! Nii som minns den bejublade visningen av första Hentai Kamen för ett par år sedan vet vad ni har att vänta er. För er andra, tänk er en snällt pervers Peter Parker som gör upp med trostjuvar och andra skurkar.

Kyosuke Shikijo försöker hitta en sund balans mellan sitt nya liv som en vanlig högskolestudent och hans hemliga liv som superhjälte, vars superkrafter – ett resultat av det kombinerade genetiska arvet från hans masochistiska detektiv far, som dog i tjänsten, och hans mor, en galen, sadistisk dominatrix-utlöses genom att bära sin söta flickvän Aikos trosor på huvudet. Men efter ett bråk, kräver Aiko att han lämnar tillbaka hennes underkläder. Dålig timing då det finns ett världsomspännande försvinnande av trosor. Han kan inte förvandla sig till Hentai Kamen, Kyosuke faller i denna svacka just när han utmanas av en farlig ny fiende.

Med massor av inspiration från Sam Raimis Spider-Man 2 skapar Fukuda en helt sanslöst kul uppföljare som lär skapa en minst lika magisk visning som den vi hade på första filmen. Cosplay uppmuntras!

Lämna en kommentar