GAME OF WEREWOLVES

Du kommer att yla av skratt! Det här är en spansk varulvsfilm som är lika delar skräck och komedi. Denna fantastiska film är en hyllning till oldschoolklassiker som En amerikansk varulv i London, enligt regissörens tes om att monster ska vara monster – inte sexobjekt.

Tomas, en ung författare med skrivkramp, bestämmer sig för att åka ut till sitt barndomshem, som han inte besökt sedan han var liten. Han hyser stora förväntningar om att boken i princip ska skriva sig själv bara han får lite lugn och ro ute på landet. Men det han får se är istället landsbygdens mörkaste sida. Tillsammans med sin odräglige barndomsvän, sin redaktör, en hund och en hårdnackad polis tvingas han möta horder av paranoida bybor. Och inte bara det. Det är fullmåne ute. Och alla vet vad det betyder.

En hysterisk historia med uråldiga zigenarförbannelser, korkade spaniorer och en ond präst. Och varulvar. Mängder av varulvar. Game on!

Celeste Sjölin

(Filmen visas i samarbete med Vertice Sales)

_________________________
Förfilm: The Bird Spider
Flickvännen har lämnat honom och för att få annat att tänka på skapar sig vår huvudperson sitt eget personliga helvete i hemmet. Han släpper lös en fågelspindel
och hans liv förändras för alltid. Den perfekta filmen för oss med spindelskräck.
Regi: Jaime Dezcallar
Land
: Spanien År: 2011 Längd: 14 min
_________________________

Lämna en kommentar