Deep Blue Sea på Högevallsbadet

HAJFILM PÅ HÖGEVALLSBADET!
Lördagen den 30 september bjuder vi in till en specialvisning av hajklassikern Deep Blue Sea på Högevallsbadet i Lund. Packa badkläderna och kom och hoppa i poolen för en filmupplevelse utöver det vanliga!

Djupt under ytan i ett hemligt undervattenslaboratorium försöker en grupp vetenskapsmän, ledda av Saffron Burrows och Stellan Skarsgård, hitta ett botemedel mot Alzheimers. Varför i ett undervattenslaboratorium av alla ställen? Vart skulle de annars förvara sina försöksdjur, de genmodifierade hajarna! För att förbättra sina forskningsresultat förstorar vetenskapsmännen hajarnas hjärnor, ovetande om att de förhöjer rovdjurens intelligens och deras törst för människokött.

När hajarna bestämmer sig för att fly och slår sönder sina burar förvandlas undervattenslaboratoriet till en livsfarlig labyrint som sakta fylls med vatten. Lamporna börjar flimra, säkerhetssystemen ger vika och under ytan rör sig hänsynslösa monster armerade med rakbladsvassa tänder! Forskarnas enda chans att från hajarna som simmar genom korridorerna är om de lämnar laboratoriet och ger sig ut i rovdjurens territorium: det djupa blåa havet.

Text: Jacob Habinc

Lämna en kommentar