Alien vs. Ninja

Vad vore en Fantastisk Film Festival utan att vi visade film från de galna japanerna bakom sådana FFF-klassiker som Tokyo Gore Police och Vampire Girl vs Frankenstein Girl?! Fast i år blir det inte bara en, utan hela tre filmer!!

Först ut är Seiji Chibas(Death Trance) Alien vs Ninja; och hur kan man gå fel med en film med den titeln? Känn bara på den här taglinen: “If it bleeds, ninjas can kill it!”

I den här hysteriskt underhållande blandningen av science-fiction och medeltida Japan får vi följa Yamata och hans ninjavänner i Iga-klanens kamp mot de hemska blodtörstiga rymdmonstren! Monstren trodde att Japan skulle vara en enda stor människobuffé, men då hadede inte räknat med den fantastiska kraften som ninjorna besitter! Deras svärd och kaststjärnor må vara värdelösa mot rymdbestarna, men en ninja har alltid flera trick bakom ryggen.

Som ni säkert förstår så är det inte Citizen Kane vi pratar om här, men om ni vill ha 85 otroligt roliga minuter fyllda av kladdig, blöt och latexfylld ninja-actionunderhållning, så får ni inte missa den här filmen för allt smör i Småland!

Johan Barrander

Lämna en kommentar