47 Meters Down

47-meters-down1
Havets finaste fisk är tillbaka! Och som vanligt är den ute efter blod. Människoblod! Hajen slutar inte att fascinera och terrorisera oss – kanske mer i våra fobier och filmer än i verkligheten men ändå, skräcken är verkligare än verklig.

Efter ett jobbigt uppbrott med sitt ex åker Lisa (Mandy More) på en resa till Mexiko tillsammans med sin syster Kate (Claire Holt), för att slicka sina sår och glömma sina sorger. Väl på plats i semesterparadiset träffar de på två tjusiga och äventyrsglada lokalbor (Yani Gellman och Santiago Segura) som övertalar dem att hänga med på en dyktur med… hajar! Det dröjer inte länge förrän katastrofen är ett faktum. Linan som håller buren som skyddar systrarna från havets skräck går plötsligt av och de faller handlöst 47 meter ner. Buren som först var deras skydd har nu förvandlats till ett fängelse och syret tickar bort, ett panikartat andetag i taget…

47 Meters Down är en nervkittlande hajskräckis som kommer få dig att kippa efter andan och tacka det svenska vädret för att badsäsongen är över (om den ens började).

Text: Afsaneh Larsson

Lämna en kommentar