Blood-C! New York Underground!

Blood: the last vampire var en av filmerna som gav mig insikten att en berättelse kan berättas på den rena styrkan av bilder och action. Den ikoniska striden mellan cool antihjälte och shintodemoner tilltalar på ett direkt sätt och jag är fett taggad på att se den senaste delen av det underliga franchise som Blood har blivit till. Asura Girl går klockan 19.

Senare på kvällen så kommer vi att kasta oss in i punkestetik och firandet av wierdness som på något sätt är genrefilmens hjärta. Scumbag går klockan 21.

Du har väl inte missat att festivalchefen Johan avslutar sin decennielånga insats med talkshow varje kväll efter sista filmen? Ikväll har vi blivit lovade intervju med Scumbags regissör Mars Roberge och en av huvudrollsinnehavarna Debra Haden, plus anekdoter från Johans långa tid med festivalen! Missa inte!

Lämna en kommentar