Tävla med FFF och Scanbox

På fredag har It Comes At Night Sverigepremiär och FFF och Scanbox ger er möjligheten att vinna biljetter till filmen!

Allt ni behöver göra är att svara på denna frågan:

Vilket land kommer skådespelaren Joel Edgerton från?

Vi behöver svaret till tavlamedfff17@gmail.com senast nu på onsdag den 28/6!

IT COMES AT NIGHT
Föreställ dig världens undergång. Föreställ dig nu något mycket värre.

Prisbelönte filmskaparen Trey Edward Shults följer upp sin debutfilm Krisha med den psykologiska skräckthrillern It Comes At Night. Filmen kretsar kring en tonårspojke, Travis (Kelvin Harrison, Jr.), som kämpar mot ett överhängande hot – både utifrån och inifrån – i efterdyningarna av en katastrof.

I ett väl skyddat, ödsligt hus försöker Paul (Joel Edgerton), hans fru Sarah (Carmen Ejogo) och deras son Travis navigera rädsla, sorg och paranoia mot ett okänt hot som styr hela deras existens. Beväpnade, vaksamma och med knappa resurser är de redo att offra allt för att beskydda varandra och sitt hem. När ett desperat ungt par och deras lille son en dag söker sin tillflykt hos dem har de öppnat en dörr som borde ha förblivit stängd. Trots båda familjernas goda intentioner, tar panik och misstänksamhet överhanden när hotet från yttervärlden kommer allt närmre. När Paul till slut inser att priset att beskydda sin familj kommer kosta honom hans själ väcks något dolt och monstruöst inom honom.
Filmen har svensk premiär den 30 juni.

Lämna en kommentar