Tävla med FFF och Studio SWin movie tickets with LIFFF and Studio S

Tillsammans med Studio S ger vi er chansen att vinna biobiljetter till den nya skräckisen Incarnate som har premiär den 31 mars. Allt ni behöver göra är att svara på följande fåga:

Vilken Batman skurk har Aaron Eckhart spelat på film?

Skicka svar till tavlamedfff17@gmail.com senast den 24 mars.

Mer info om filmen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Incarnate

NY SKRÄCKFILM FRÅN PRODUCENTEN AV INSIDIOUS & SINISTER OCH REGISSÖREN AV SAN ANDREAS!

Efter att en rad misslyckade försök gjorts med att driva ut en demon ur 11-årige Cameron anlitas forskaren Dr. Ember som en sista utväg. Ett både desperat och kontroversiellt val. Dr. Ember är nämligen inte vilken exorcist som helst. Inte nog med att den vresige och rullstolsburne forskaren inte är troende, dessutom super, röker och svär han som satan själv. Men han har två stora fördelar – sin vassa intelligens och sin törst efter hämnd. Den demon som nu intagit Camerons kropp och själ är nämligen samma onda väsen som tillintetgjort hela hans familj…

Aaron Eckhart (Olympus Has Fallen och London Has Fallen) gör huvudrollen i den nya filmen från Blumhouse Productions, som stått bakom merparten av de senaste årens skräcksuccéer, inkluderande Insidious-, Sinister-, Paranormal Activity-, The Purge- och Ouija-filmerna. Många skrik och stor succé är alltså garanterat!

I övriga roller ser vi Carice van Houten som spelar Melisandre: The Red Woman i Game of Thrones och Catalina Sandino Moreno som var oförglömlig i sin Oscarnominerade huvudroll i Maria Full of Grace.

För regin svarar Brad Peyton, regissör till storsuccén San Andreas med Dwayne Johnson.

Trailer

 In conjunction with Studio S we give you the chance to win movie tickets to the new horror film Incarnate. All you have to do is answer this question:

What Batman villain has Aaron Eckhart portrayed in movies?

Send your answer to tavlamedfff17@gmail.com by march 24th.

In New York, the boy Cameron lives with his Dutch mother Lindsey that is divorced from his alcoholic father Dan. One night, Cameron overhears a noise in the kitchen and is attacked by a homeless; however he kills the man, breaking his neck. The Vatican representative Camilla summons the scientist Dr. Ember to help the boy that is possessed and the exorcism is not effective. Dr. Ember has the ability to enter in the mind of people possessed by demons and bring them back to reality in a dangerous procedure with the support of his team composed by Oliver and Riley. When Dr. Ember visits Cameron, he realizes that the boy is possessed by the insidious demon Maggie, who killed his wife and son in a car accident. Will Dr. Ember succeed in destroying Maggie and saving Cameron?

Trailer

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply