FFF åter i SeptemberLIFFF back in September

Fantastisk Filmfestival flyttar tillbaka till slutet av September igen. Årets datum blir 28/9 till 7/10 och vi kommer bjuda på de sedvanliga 10 dagarna av filmfest i Lund. Ingen Malmö-exkursion i år men vi lovar att hitta på lite olika roliga events på vägen fram till festivalen.

Vi kommer även att ha en mer aktiv hemsida med nyheter, artiklar, filmrecensioner och annat kul. Om ni vill bidraga så kontakta johan@fff.se.

Håll koll här på hemsidan och på Facebook för alla nyheter och tillkännagivanden!LIFFF is moving back to September again, and this years festival dates are sept 28th until oct 7th and we will be bringing you 10 more days of movie madness. No Malmö excursion this year but we will be hosting a couple of fun events leading up to the festival!

We will also have a more active webpage this year with news articles, movie reviews. If you want to contribute, please contact johan@fff.se.

Keep an eye out on the website and facebook for all announcements and news!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply