Bli medlem redan nu!Become a member!

I år återinför vi medlemskorten igen, dessa kommer vara obligatoriska för att kunna se filmerna på årets festival. Medlemsskapet kostar 100:-/år och ger dig även möjlighet att gå på förhandsvisningar, specialvisningar, ger dig möjlighet att delta i tävlingar endast för medlemmar och….

Bli medlem redan nu!

Medlemskortet hämtas i biljettkassan på Stadshallen från och med den 26/9 kl 16.30

This year again, we are introducing membership cards again, these will be mandatory in order to see the films at this year’s festival. Membership costs 100: – / year, and also allows you to go on previews, special tours, giving you the opportunity to participate in contests for members only, and …. The first 100 who pay membership will get a ticket for this year’s inaugural film and mingle before the inauguration!

Sign up now!

The membership card will be sent to you in the mail within a month!

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply