NHL legendaren Mats Näslund kommer till festivalen

NHL-legendaren Mats Näslund till Lund!

Mats Nslund-Ice Guardians.jpg

Onsdagen den 26/10 kl 21.00 kommer en av Sveriges bästa hockeyspelare genom alla tider till Lund och Kino då Fantastisk Filmfestival visar den Kanadensiska dokumentären Ice Guardians.

 

Ice Guardians är en dokumentär om enforcers i den Nordamerikanska hockeyn, de som är där för att skydda stjärnspelarna och slåss om det behövs. Filmen visar människorna bakom och deras historia. Vi får höra från dem själva, från läkare, fans och journalister. Vad är det som driver dem, vad är konsekvenserna och finns det en roll för dem i den moderna hockeyn?

 

Med start 21.00 kommer Mats i ett samtal med festivalchefen ge ett svenskt perspektiv på fenomenet och ta frågor från publiken innan filmen drar igång. Biljetter finns på kino.nu eller i biljettkassan på Stadshallen.

Det kommer även anordnas en bordshockeyturnering i Stadshallen från kl 19.00 samma dag!

 

Lämna en kommentar