5 filmer till från årets program

Då lyfter vi på locket för 5 filmer till:


Headshot
Årets öppningsfilm blir The Mo Brothers ultravåldsamma Headshot med Iko Uwais från The Raid-filmerna. Ni som sett Macabre och Killers vet att de inte håller tillbaka något och de skruvar upp det till 11 här med några av de mest sinnessjuka actionsekvenser ni kommer se på bio i år!
TRAILER

Shelley
Danske Ali Abbasis långfilmsdebut för tankarna till Roemary’s Baby men är väldigt mycket sitt eget odjur. En stilsäker, atmosfärisk och gotisk berättelse med fantastiskt skådespeleri som träffar rakt i magen.
TRAILER

K-Shop
Nattsvart humor och bitsk samhällskritik är vad som serveras i K-Shop, det och människokött. Salah tar över sin fars kebabrestaurang och tröttnar snart på de fulla och rasistiska gästerna men han finner snart en lösning. En Sweeney Todd i pitabröd.
TRAILER


Lilith’s Awakening
Monica Demes atmosfäriska och drömska uppdatering av Bram Stokers Dracula producerades med hjälp av David Lynchs MFA In Film program och visst skapar filmen en Lynchiansk stämning. En av årets mest stilistiskt intressanta filmer.
TRAILER


Ice Guardians
Nu tänker ni; vad gör en hockeyfilm på FFF? Jo det ska jag berätta, Ice Guardians berättar historien om hockeyns egna boogeymen, de som kallas för moderna gladiatorer och som bara är där för att slåss. Den här dokumentären visar människorna bakom och deras historia i en av årets absolut bästa filmer. Det här är rörande, sorgligt, livsbejakande, underhållande, våldsamt samt intelligent berättat och man behöver INTE gilla hockey för att uppskatta den.
TRAILER


Lämna en kommentar