1 månad kvar

Nu är det bara en månad kvar till årets festival och vi kan lyfta på locket för årets illustration och årets första titlar.

Precis som förra året är det Albert Farhat som står bakom årets fantastiska illustration:

Hoppas ni gillar den lika mycket som vi gör! Sedan tidigare har vi presenterat André Hedetofts och Andreas Climents Bieffekterna och här kommer ytterligare 5 filmer ur årets program:

Hentai Kamen 2: Abnormal Crisis
Allas trosförsedda favorit superhjälte är tillbaka i ett nytt äventyr! Alla ni som minns den bejublade visningen av första Hentai Kamen för ett par år sedan vet vad ni har att vänta er. För er andra, tänk er en snällt pervers Peter Parker som gör upp med trostjuvar och andra skurkar. Och denna gång möter han sin största fiende hittils!
TRAILER

Dearest Sister
Vi stannar i  Asien, nämligen Laos och Mattie Dos Dearest Sister. Do som är Laos enda skräckfilmsregissör tillika kvinnliga regissör skapar här en atmosfärisk spökhistoria som lutar sig mot landets folksägner samtidigt som det är en studie i social- och könspolitik.
En av årets mest spännande filmer på många plan!
TRAILER

This Giant Papier Mache Boulder Is Actually Really Heavy
Från Laos tar vi oss till Nya Zeeland och en hyllning till 50- och 60-tals science fiction i den här underbara parodin/pastischen som är fylld med så mycket hjärta och humör att man bara sitter med ett dumt leende genom hela filmen!
TRAILER

The Open
Marc Lahores minimalistiska The Open har beskrivits som I Väntan på Godot möter Tank Girl och är en av de mest säregna post-apokalyptiska filmerna vi någonsin sett. Mitt under ett rådande globalt krig är André och Stéphanie fast beslutna att hålla sin turnering. En film om tro och om att hitta en mening i slutet på allt som är inget annat än ett litet mirakel.
TRAILER

Kaijyu Mono
Vi slutar förhandstitten där vi började i Japan och med galenskapen som är Kaijyu Mono. Ett stort Kaijyu monster anfaller och hur bestrider man dem bäst? Jo man förstorar såklart japanska wrestlers som får försöka spöa upp dem. Kota Ibushi (som någon kanske känner igen från WWE Cruiserweight Classic) och Minoru Suzuki gör upp med monster och förstör städer i den fantastiska filmen!

Och för er som såg vår visning av Love & Peace förra året så dyker kanske ett bekant monster upp på viningen. Undrar om någon kan stoppa det i år?
TRAILER

Kommentarer
1 kommentar till “1 månad kvar”
Trackbacks
Se vad andra har sagt...
  1. [...] the festival‘s webpage: “Do, Laos only horror film director and female director creates an [...]Lämna en kommentar