Tävla med FFF och Noble Entertainment

Tillsammans med Noble Entertainment och Sony ger vi er chansen att vinna biljetter och soundtracks till den nya storfilmen Cloud Atlas.

Andy och Lana Wachowski (The Matrix) har tillsammans med Tom Tykwer (Spring Lola) skapat ett storslaget science fiction-epos baserat på David Mitchells bästsäljande roman. I sex historier som länkas samman tas vi med från 1800-talet till en avlägsen postapokalyptisk framtid. I rollerna ser vi Tom Hanks, Susan Sarandon, Halle Berry, Hugo Weaving, Jim Broadbent och Hugh Grant som alla spelar flertalet roller genom de olika tidsåldrarna.

I den storslagna Cloud Atlas vävs sex historier – som spänner över flera århundraden – samman i ett science fiction-äventyr som tar publiken med på en visuell filmupplevelse. Från en omvälvande och ödesstigen seglats över Söderhavet, via ett mordmysterium i 1970-talets San Francisco, till framtida Neo Seoul i Korea där mänskliga kloner hålls som slavar, ända till tiden efter den stora katastrofen. I rollerna ser vi inga mindre än Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon, Hugh Grant, Jim Broadbent, Hugo Weaving och Ben Whishaw – där samtliga, med hjälp av fantastiskt smink och specialeffekter, spelar flertalet roller som överskrider såväl kön som etnicitet genom de olika tidsåldrarna.

Filmen har svensk biopremiär den 22 Februari och vi har 5×2 Biobiljetter och 5 st soundtracks för er att tävla om.

Det enda ni behöver göra är att svara på denna frågan:

Vad är färgerna på de 2 piller som Neo får välja mellan i The Matrix?

Skicka ert svar till johan@fff.se och glöm inte att skriva ifall ni vill ha biljetter eller soundtracks. Senast den 17/2 vill vi ha era svar.

Lycka till!

Kommentarer
2 kommentarer till “Tävla med FFF och Noble Entertainment”
  1. Sara skriver:

    Vilka vann? :)

Lämna en kommentar