Exklusiv visning av 1920-Evil Returns

Bollywood i Skåne!

Måndag 4/2 kl visas den romantiska skräckfilmen 1920-Evil Returns som spelades in runt om i Skåne och som redan har gjort succé i Indien. Textad på engelska.

KINO i Lund
Mingel från 18.30, film 19.30  – 21.30.

Vi har lyckats få loss 50 platser till er som har Årskort i FFF, och för att bli någon av de lyckliga så mailar ni johan@fff.se och berättar hur många ni är som kommer! Begränsade platser som sagt så det är först till kvarn som gäller!


Jaidev Verma (Aftab Shivdasani) is a famous poet who lives the life of a loner as he is unable to meet the love of his life, Smruti (Tia Bajpai). They got to know each other through an exchange of letters and slowly fall for each other. One day, Jaidev receives a letter informing him that Smruti had an accident and has died. Now his sister Karuna (Vidya Malvade) is his only support system who keeps him motivated. One day Jaidev finds an unconscious girl near a lake and brings her home. After returning to her senses, she is not able to remember anything from her past life except Jaidev’s poems. Karuna becomes skeptical of her presence in the house and gets even more so when the keeper of the cemetery warns them of an evil spirit inside of her who is in love with her!

Lämna en kommentar