Tävla med FFF och Scanbox

När skräcken är förankrad i verkligheten är den som mest skrämmande.

Ellison (Ethan Hawke) livnär sig på att skriva romaner baserade på verkliga brott och han är känd för att alltid arbeta mycket metodiskt. För att leva upp till sin senaste succé söker han en riktigt bloddrypande historia. På bakgården till ett hus har en familj på fyra personer hängts och Ellison köper huset för att komma offren och sanningen bakom brottet så nära som möjligt. För att inte skrämma upp sin familj väljer han dock att inte berätta varför han valde just detta hus som familjens nya hem. Det visar sig snart att det inte är hans enda misstag. På vinden hittar han en låda med super8-filmer tillhörande de förra ägarna – lyckliga familjebilder som snabbt upplöses i glimtar av bottenlös ondska. När han väl startat filmprojektorn finns det ingen återvändo.

Sinister har hyllats världen över och är en av de mest läskiga skräckfilmer som kommit på länge. Om du och en vän vill ha varsin biljett til filmen så behöver ni bara svar på denna enkla fråga:

Hawke hade en av rollerna i remaken av denna klassiska John Carpenter film:

1. Big Trouble In Little China
X. Assault on Precinct 13
2. The Thing

SKicka ditt svar senast onsdag den 28/9 så har du chans att få dina biljetter till premiären på fredag (30/11)! Svar skickas till johan@fff.se

Lycka till

Lämna en kommentar