FFF + Day of Herror = SANT!

Snart är Day of Herror här, dagen då alla fördomar om att kvinnor inte skulle kunna göra skräckfilm totalslaktas! Hurra! Day of Herror är en endagsfestival med fokus på skräckfilm regisserad av kvinnor – en dag av blodblandad filmlycka, skräckfest och grymma ladies!

Lördagen den 27 oktober kl 16.00 drar arrangemanget igång i föreningen Karavans lokaler på Bokgatan 18 i Malmö. Kvällen kommer bland annat att bjuda på slasherklassikern Slumber Party Massacre, två kortfilmsblock fullproppade med hemskheter, electronicaduon Systraskap på scen och maskerad med möjlighet att sminka sig på plats innan filmerna drar igång kl 18.00!

Dra på dig den där äckliga lösnäsan eller zombieutstyrseln och kräla iväg till Karavan! (OBS! Kom ihåg att det finns ett pris att hämta för bästa utklädnad) Det kommer att finnas snacks och lättare dricka och mat till försäljning (annars är det picknick-style som gäller, för eget bruk och inom rimliga gränser).

I pauserna och som avslutning på kvällen spelar Ladyfest fasansfull musik!


16:00
Förhäng och möjlighet att sminka sig och komma i oordning innan filmerna drar igång
18:00 Kortfilmsblock 1 (mer info kommer)
20:00 Slumber Party Massacre
21:45 Kortfilmsblock 2 (mer info kommer)
23:30 Live: Systraskap + DJs: Ladyfest
01:00 Ut i natten och spöka!

Facebookevent: http://www.facebook.com/events/409898069075477/
För biljettbokning och (obligatoriskt men gratis) medlemskap: dayofherror@gmail.com
För mer info och hemska nyheter: http://www.facebook.com/dayofherror

Öppet: kl 16-01
Entré: 100 kr (80 kr vid uppvisande av Fantastisk Filmfestivals årskort)
Åldersgräns: 18 år

_____________________________________________________________________

Day of Herror är Jeanette Höljefors, Afsaneh Larsson, Isabel Rescala Larsson och Frida Wallin. Fyra studenter vid Lunds Universitet som anordnar dagen som en del av sin utbildning i Kulturadministration.

I samarbete med Lunds Universitet, Folkets Bio Malmö, Ladyfest Malmö, Fantastisk Filmfestival, Karavan, Viscera Film Festival, ABF Malmö

STORT tack till Njutafilms, Scanbox, New Horizons Pictures, Buttericks Lund, Galleri Krets, Anna Göransson, Yasna Naderi och alla filmskapare!

Lämna en kommentar