Gratis seminarium: MÖT FFFFree seminar: Meet LIFFF

Hur väljs alla filmer som visas på FFF? Varför visas endast Svenska premiärer? Vad betyder egentligen “Fantastisk” film? Vart får FFF alla sina filmer ifrån? Vad betyder filmfestivalen för den svenska bio och dvd-distributionen av genrefilm? Vilka filmer skulle du vilja se på FFF? Vilka filmskapare borde FFF bjuda in? Frågorna är många.

Har du någon gång funderat på hur en internationell filmfestival fungerar och vill du kanske göra din röst hörd? I så fall får du inte missa när FFF bjuder in till ett seminarium där festivalens programsättningsgrupp svarar på dina frågor och pratar om hur de tänker när de väljer film till FFF.

Vi på FFF är jättenyfikna på vad Ni besökare har för tankar och önskningar inför kommande år och vill även gärna ha feedback på årets festival och de filmer Ni sett. Vad var bra, vad var fullständigt lysande, och vad kan vi göra bättre?

Missa inte din chans att få svar på dina frågor!
Lördagen den 24:e kl. 16.30 Stadshallen
Gratis! (Medlemskap i FFF krävs)On Saturday we’ll hold a seminar on how we choose our films and what goes into setting up a Festivalprogram.

The seminar will be held in Swedish

Saturday Stadshallen at 4.30PM

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply