Håll till godo, 7 nya grymma filmtitlar!3rd wave of titles

Snart släpper vi hela programmet,  men för att ni inte ska bli allt för otåliga, kommer här några titlar till!

Love

Tänk dig att du flyter omkring i världsrymden i ett bisarrt landskap som ingen verkligen kan vara förberedd på att hamna i. Du är ensam, med en radio som enda sällskap. En man med ett uppdrag. Men en dag kollapsar världen under dig. Du vet inte vad som har hänt och är ensam, isolerad och övergiven i ett klaustrofobiskt skepp som går runt i sin egen bestämda bana. Hur länge håller syret och maten? Hur håller din mentala styrka?

Trailer

Hesher

En faktiskt(!) cool, snygg och rolig indiefilm om när världen vänds uppochner

Trailer

Attack The Block

Ett halvhederligt ungdomsgäng i södra London tvingas en dag att gå ihop och bunkra upp med allt som kan räknas som vapen, ja, även de där fyrverkerierna. Men det är i ett helt annat syfte än att göra upplopp av typen som pågått i verklighetens Storbritannien. Yttre rymden har nämligen kommit på besök, och dess monstruösa befolkning är inte vänligt inställd.

Trailer

Der Sandman

I den här moderna sagan får vi se John Blund så som vi aldrig har sett honom förut. I form av Benno – en arrogant perfektionist med en het flickvän och ett respektabelt jobb som frimärksförsäljare. Efter en natt fylld av konstiga drömmar om Sandra vaknar Benno upp i en säng fylld av sand. Sand som tycks läcka från honom. Sand som även verkar ha förmågan att söva den som luktar på det.

Trailer

Point Blank

Allt för henne, Fred  Cavayes debutthriller  från 2008 blev en stor framgång och det gjordes även en amerikansk remake något år senare med Russel Crowe i huvudrollen.  Nu är han äntligen tillbaka med en ny svettig actionthriller.

Trailer

Die Farbe

Die Farbe är en tysk filmatisering av H.P. Lovecrafts klassiska novell med samma titel. Filmen är ambitiös och fångar på ett övertygande sätt den mörka stämningen från den hyllade författarens originalberättelse. En mycket sevärd film för såväl inbitna Lovecraft-entusiaster, som alla som tycker om en riktigt bra mysterierysare!

Trailer

Panic Button

Hur många gånger har man inte klickat förbi användarvillkoren på någon nätsida med tanken ”Vad är det värsta som kan hända?” Svaret får vi i Panic Button.

Trailer

 Another small taste before the whole line-up is revealed!

Love

Imagine yourself alone, floating around in space in an overwhelming, bisarre landscape that no-one can truly be prepared to find themselves in. But one day, without your knowing, the world underneath you collapses. Your radio connection is gone and you have no idea of what has happened. You are left isolated, stranded in a slowly orbiting ship. How long will the life support systems last? How long will your sanity last?

Trailer

Hesher

An actually cool, funny indie flick about life turned upside down.

Trailer

Attack The Block

A teen gang in South London is one day forced to stick together and gather everything that can serve as a weapon, yeah, even the fireworks. But the purpose is completely different from the riots that have been going on in real life in Britain. For outer space has come to pay a visit, and its monstrous population is not kindly disposed.

Trailer

Der Sandman

In this modern fairy tale we get to see Sandman in a way we’ve never seen him before. In the form of an arrogant perfectionist named Benno who, according to himself, has a pretty nice life. After a night filled with strange dreams about Sandra, Benno wakes up in a bed filled with sand. Sand that seems to stream from his body and that also appears to have the ability to put people to sleep.

Trailer

Point Blank

Anything For Her, Fred Cavaye’s debut thriller from 2008 was a huge success and later remade in the US as The Next Three Days with Russell Crowe as the lead. Now he’s finally back with another  adrenaline pumping actionthriller.

Trailer

Die Farbe

Die Farbe is an ambitious German film adaptation of H.P. Lovecraft’s classic short story published under the same title. This serious film convincingly captures the dark ambience of the celebrated author’s original tale. A must see for all hardened Lovecraft enthusiasts, as well as anyone who likes a good horror mystery film!

Trailer

Panic Button

How many times haven’t you just clicked past the terms and conditions on a web site with the thought ”what’s the worst that could happen?” We get the answer in Panic Button.

Trailer

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera