Varmt välkommen till nya fff.se

På vår nya fantastiska sajt kan ni snabbt och enkelt få information om vad som händer kring festivalen. Vi har satsat stenhårt på att göra den så snygg och lättöverskådlig som möjligt, och vi kommer göra allt för att den ska vara en så levande sida som möjligt! Naturligtvis funkar den lika bra i din iphone eller android!

Ni kommer kunna läsa ett flertal underhållande bloggar, ni får rykande färska filmnyheter( naturligtvis med extra fokus på det fantastiska) från hela världen och precis som på den gamla sajten kommer vi även lägga upp en massa trevliga tävlingar.

Årets festivalprogram hittar ni såklart även här på sidan, och ni kan snabbt och enkelt  se trailers, kolla upp  imdb-info och köpa biljetter.
Vi är övertygade att ni kommer gilla den lika mycket som vi gör!

Lämna en kommentar